Skal børnene tryllebindes ud over det sædvanlige?

Juletrylleshowet 2019 er nu klar. I hyggelig julestemning fortrylles børnene med magiske tricks, ballonkunst  og klovnerier. Og når det går helt galt, så hjælper børnene Tino Tusindben oppe på scenen.

Garanti for en god oplevelse

Petro Mielczarek står bag Tino Tusindben. Han har mange tusind shows bag sig. Du kan være sikker på en god oplevelse – hver gang.

Hej Tino Igen tak for en rigtig god forestilling. Her er et par ord: Vi har haft besøg af Petro i anledning af Børnehusets Fødselsdag. Der deltog ca.80 børn i alderen 8 mdr. til 5 år. De var alle opslugt af tryllerierne og var bestemt ikke klar til at sige farvel efter 45 minutter. Der skete mange ting på et lille areal og Tino inddrog såvel enkelte børn som hele flokken under forestillingen. Han var opmærksom på placering af de yngste børn, så disse kunne trække sig, hvis noget virkede for voldsomt på dem. Det blev ikke aktuelt. Vi booker gerne Tino Tusindben igen. Med venlig hilsen
Linda Granlie, Pædagogisk leder, Børnehuset Jægergårdsgade

Underholdningen går rent ind ved børnene.
Børnehaven Marselisparken, Århus

Fængende forestilling! Både børn og voksne griner, SAMMEN Børnehaven Hyrdebakken, Ebeltoft

Varighed Ca. 35 minutter eller efter aftale.

Er det også interessant for voksne og lidt større børn?
Petro tilpasser altid trylleriet til publikum. Alle får en god oplevelse uanset om det er børn mellem 3-6 år, lidt større børn og forældre.

Tino Tusindben medbringer mikrofonanlæg
Der er mulighed for at samle en stor gruppe børn. Med det professionelle lydanlæg er lyden altid perfekt.

Book allerede idag
Ring og hør nærmere på tlf. 26 28 22 20.