Fantastisk trylleshow
Stemningen var i top! Både børn og voksne grinede og hyggede sig – og det var ikke til at gennemskue de fantastiske trylletricks. Tusind TAK for et fortryllende show.
Anmeldt af Anna Margrét Önnudottir d. 25. november 2021, via Eventzonen
Perfekt til børn
Sød – venlig – tager børn med et smil – helt nede på jorden – en god oplevelse.
Vi er klar næste år
Anmeldt af Jan Fischer d. 8. maj 2022, via Eventzonen

Hej Tino. Igen tak for en rigtig god forestilling. Her er et par ord: Vi har haft besøg af Tino Tusindben i anledning af Børnehusets Fødselsdag. Der deltog ca.80 børn i alderen 8 mdr. til 5 år. De var alle opslugt af tryllerierne og var bestemt ikke klar til at sige farvel efter 45 minutter. Der skete mange ting på et lille areal og Tino inddrog såvel enkelte børn som hele flokken under forestillingen. Han var opmærksom på placering af de yngste børn, så disse kunne trække sig, hvis noget virkede for voldsomt på dem. Det blev ikke aktuelt. Vi booker gerne Tino igen.
Med venlig hilsen Linda Granlie, Pædagogisk leder, Børnehuset Jægergårdsgade

Lige fra start fangede Tino Tusindben alles opmærksomhed – både børn og vokne blev max underholdt. Vi sad selfølgelig alle og prøvede at regne ud hvordan de tricks kunne lade sig gøre, men hans fingerfærdighed gjorde det umuligt for os at knække koden. Skønt show som vi kan anbefale til både børn og voksne.
Tove Nyholm Bager, Århus

Lige så snart Tino gik i gang, var der dyb koncentration og han tryllebandt både børn og voksne med hans fjollerier og tryllerier. Det var et fantastisk show som var lige tilpas simpelt for den årgang vores børn havde. Alle børn var med til det sidste og flere børn var også med oppe på scenen og hjælpe Tino med hans tryllerier. Til sidst fik de alle et ballondyr og et billede af Tino Tusindben. Vi kan på det varmeste anbefale Tino Tusindben.
Ida Berg-Jensen, leder i Børneinstitutionen Bøllen, Vejle

En skøn onsdag blev endnu bedre, da vi fik besøg af Tino Tusindben, børnene havde på forhånd hørt, at der skulle komme en tryllekunstner og vi havde snakket om, hvad det var for en. Forventningsglæden var mega stor, børnene hjalp til med at stille stole frem, så alle kunne se Tino på afstand hver for sig.
Alle børn og voksne var meget begejstrede for Tinos show, han fangede børnene på en skøn måde, der blev grinet og klappet, koncentrationen var høj, ingen skulle gå glip af noget. Tinos optræden var meget behagelig, man kunne mærke hans engagement helt ude på stolerækkerne. Vi havde aftalt med Tino, at han skulle trylle Kajkager frem til alle børn, som vi skulle spise efter hans show, først kunne han kun trylle en kage frem, det var børnene ikke helt tilfredse med, så blev der jo ikke ret meget kage, hvis de skulle dele, men heldigvis lykkedes det anden gang at trylle Kajkager frem til alle børn og voksne.
Alle børn fik et kort af Tino med et billede af ham selv, vi lagde billeder op på vores Tabulex, så børn og forældre kunne se og snakke om, hvad der var sket denne skønne onsdag formiddag. Resten af dagen kunne man høre rundt omkring på legepladsen og i vores have, at der var små tryllekunstnere, der øvede sig på akra ka da bra, hokus pokus, de brugte deres fantasi, spande og pinde blev taget i brug, man er vel en rigtig tryllekunstner.
Vi giver Tino vores bedste og varmeste anbefalinger, gør lidt ud af det selv, så får I en fantastisk oplevelse.
Bedste hilsner fra børn og voksne i Møllegades Børnehave, Skanderborg.

 

Tino Tusindben er fantastisk. Han fanger sit publikum med det samme med sin karisma. Han underholdt til vores familiefest hvor der var både børn og voksne. Og han fangede børnene med sin mimik og trylleri og bagefter viste han nogle avancerede korttricks til de voksne. Folk snakker stadigvæk om det den dag i dag.
Ib Kristensen, Århus S.

Hej Petro, Tusind tak for sidst
Tak. Det var så fin en dag med over 100 gæster. Tak for du var med til at gøre dagen festlig.

Anne Saaby-jensen, Arrangør for fællesarrangement, Galten Kommune

Tak for et virkeligt godt show Tino Tusindben. Vi var alle vildt begejstret. Tino Tusindben har mange overraskende talenter. Virkeligt godt håndværk og fingerfærdighed. Med sin sjove finurlighed er Tino Tusindben fantastisk for både børn og voksne. Jeg kan varmt anbefale Tino Tusindben.
Berit Overgård, Århus

Trylleri og højt humør. Tino underholdte med sine tricks og det var helt fantastisk. Ingen kan regne ud hvordan han gør det. Top klasse med god humor, stof til eftertanke.  Kan stærkt anbefales.
Jørgen A. Jacobsen, Århus

Tino Tusindben kunne fange børnene med forskellige virkemidler. Historiefortælling, humor, ballonkunst og gøgl.
Hanna Timmermann, Århus S.

Der var stille i 30 min. Alle var fuldstændig fordybet og koncentreret om Trylleshowet -både bedsteforældre og børn – også de børn der plejede at have “myre” i bukserne. Petro førte os stille og roligt igennem et program bestående af overraskelser, genkendelighed og en ubehjælpsomhed som inddrog børnene i forestillingen og med en humor, der gav grin både til voksne og børn.
Børnehuset Blæksprutten, Højbjerg

Vores arrangement gik over alt forventning. Det var et utrolig godt indslag. Børnene hyggede sig over Tinos skægge påfund og vi andre morede os over den måde børnene klukkede, mens han optrådte. Det er ikke sidste gang han er på Samsø.
SID, Samsø

Børn og voksne morede sig dejligt. Du var super-god til at fange børnenes opmærksomhed.
Børnehaven Trekløveret

Kære Petro/Tino, tak for et pragtfuldt juletrylleshow!
Vi, børn & voksne i Vestbirk Naturbørnehave og Vestbirk Friskole fik en kæmpe oplevelse i dag. Vi, børnehave & indskoling overværede nemlig Tino Tusindbens Juletrylleshow.
Det var en pragtfuld oplevelse, der skabte stor forundring og masser af latter. Tino formår at tryllebinde børn med hans finurlige juletryllerier, som fik spænding og glæde til at stige hos samtlige børn i alderen 3 til 8 år.
Derudover inviterer han børnene til at deltage og aktive medspillere i hans tryllerier, hvilket skabte kæmpe begejstring hos både de børn, der deltog og de kammerater som kiggede misundeligt på.Vi kan kun give Tino og hans show de bedste anbefalinger herfra.

Med venlig hilsen
Personalet og pædagogisk leder
Nina Elizabeth Gernow

Tryllekunstner Tino Tusindben blev hyret til Børnekulturnat i Hornslet. Sikke en fremragende succes! Det var et fortryllende show, hvor børn og voksnes opmærksomhed var fanget fra start til slut. Børnene stod på spring efter at få lov til at medvirke, og de kunne slet ikke tale om andet de følgende dage. Ingen – hverken barn eller voksen – kunne gennemskue de hemmelige trylletricks. Stemningen var fantastisk, med masser af overraskelser, finurligheder, gøgl og sjov! Tino Tusindben er karismatisk, humoristisk og har en tydelig mimik og kropssprog, der fastholder publikum. En usædvanlig og fantastisk oplevelse, vi ikke glemmer!”

Mine børn har ønsket sig et tryllesæt i julegave.

Jeg siger endnu engang tak for et fantastisk show. Jeg vender tilbage, hvis det bliver aktuelt med et show en anden gang.

Tak for denne gang!

Anna Margrét Önnudóttir
Bibliotekar
Syddjurs Kommune, Ebeltoft Bibliotek

Det var rigtig sjovt og meget underholdende for alle børn. Tino Tusindben kan sagtens fastholde 35 børn i alderen 2-6 år i 40 minutter.
Børnehuset Baobab, Hanne Østergaard

Tak for en virkelig god oplevelse. Både børn og voksne morede sig utrolig godt.
Finn Jensen, Novavision Software A/S i Aarhus

Petro var et stort hit til vores julearrangement. Børnene fik underholdning af højeste kvalitet. Kan varmt anbefales til andre arrangementer.
Nordea, Århus

Det var en rigtig god oplevelse for alle. Børnene var meget optagede og koncentrerede og alle fik grinet rigtig meget. Petro har en god måde at nærme sig børnene, har en fin mimik og fornemmelse for børnenes alder. Vores bedste anbefalinger!
Børnehaven Triton, Horsens

Underholdningen går rent ind ved børnene.
Børnehaven Marselisparken, Århus

Fængende forestilling! Både børn og voksne griner, sammen.
Børnehaven Hyrdebakken, Ebeltoft

Rigtig god til at fange børnenes opmærksomhed. Børnene syntes det var sjovt, og gik meget op i forestillingen.
Børnehaven Æblehaven, Horsens

Gode effekter og meget tydeligt kropssprog. Forestillingen er virkelig god pga. gode gentagelser og den nonverbale stil. Børnene var meget optagede hele vejen igennem.
Vuggestuen Sabro Skovvej, Sabro

Petro leverede en dejlig forestilling, selv om det sjask regnede. Tak for det!
Børnehaven Galten Vest, Galten

Det er en svær opgave at lave en optræden, der fanger børn i alderen 3-10. Det lykkedes dog rigtig godt at fange alle og børnene var meget ivrige efter at deltage i showet.
Børnehuset, Ejby Kommune

Alle tog godt imod det nye børnebibliotek. Petro var en stor succes.
Hadsten Avisen

Alle var glade, og pædagogerne synes, at børnene fik meget ud af det. Især din mimik og kropsprog var god og fangede mange børn. Alle kunne være med. Det mindste er kun 2,5 år og det ældste er 7 år.
Finn og Nina, privat børnefødselsdsag, København